صد و چهل هزار تاکسی فرسوده، برقی می‌شوند..!

 شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت اعلام کرد: قرار است ۱۴۰ هزار خودروی فرسوده، با خودروهای برقی تعویض شوند و رانندگان تاکسی حالش را ببرند!

 به گزارش خبرگزاری فکاهیِ ملانصرالدین، مقامی مسئول پیش از اعلام این خبر از خبرنگار ما خواست نامش فاش نشود “وگرنه می‌دم چوب تو..!”‍ خبرنگار ما ضمن تاکید بر این که شما راحت باش ما از این چوب‌ها زیاد خوردیم، از او خواست ادامه دهد. ایشان فرمودند:

 “در جلسه‌ای که به مناسبت ماه مبارک رمضان، نه میوه بود و نه شیرینی! نامردا حتی یه پیاله چای ندادند… در جوی مفرح و در میان خندۀ شدید حضار، تصمیم گرفتیم ۱۴۰ هزار تاکسی فرسوده را با خودروهای برقی جایگزین کنیم.”

خبرنگار ما پرسید: “خب مرد حسابی! جایگاه شارژ برقش را می‌خواین از کجا بیارین؟ قطعه را می‌خواین چی‌کار کنین؟”

 مسئول چوب در پاچه کن پاسخ داد: ” شارژ و قطعه می‌خوای چی‌ کار؟ وقتی لیست قیمت ماشین را بذاری جلوی رانندۀ تاکسی، برق سه فاز از کله‌اش می‌پره… این بهترین شیوۀ شارژ نه تنها خودرو، بلکه راننده و اهل و عیال و جد و آباد راننده است…”

 خبرنگار ما در پایان گفت: ” آهان! از اون لحاظ..!”

شاید این را هم بپسندید