فرستادۀ پیشین ترامپ به سازمان ملل، در میان انجمن نسوان آمریکا، سخنرانی خیلی شدیدی کرده و گفته: این چه وضعشه؟ فضای سیاسی آمریکا، به نقطۀ تنفر نزدیک شده است.
خبرنگار خبرگزاری فکاهیِ ملانصرالدین، دربارۀ این که نقطۀ تنفر دقیقا کجاست یا اصلا کجا بوده یا کجا خواهد بود، تماسی با خانم هیلی گرفت. خبرنگار ما گزارش داد که پس از مدتی بوق زدن، خانم برداشتند و پس از شنیدن سئوال گفت: «من الان تو حمومم دارم با شامپو فرش، سرم را میشورم…» که البته به احتمال قوی، به سبب ضعف در زبان انگلیسی بوده… چون زبانِ انگلیسی خبرنگار ما به درد عمهاش میخوره!
خبرنگار ما سپس، با جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا تماس گرفت و هنوز تلفن بوق نزده، یارو برداشت. پدرسوخته، خبرنگار ما خودش را به عنوان خبرنگار فاکس نیوز جا زد (فاکس نیوز برای هر مصاحبه صد دلار میده)… بولتون در پاسخ به پرسش خبرنگار ما گفت: «اصلا چنین چیزی نیست. شاید برای سرکار خانم هیلی، سوءتفاهم پیش آمده باشد. البته من و اعضای کابینه، این اواخر خیلی مشغول بودیم و زیاد تحویلش نمیگرفتیم. گو آن که معمولا هیچ وقت تحویلش نمیگرفتیم، اما خب بیچاره عقدهای شده! قبلا هم یک بار هم مایک، باهاش دعوا کرد و بهش گفت دخترۀ کولیِ مو وز وزی! سر این قضیه، دونالد خیلی با مایکی دعوا کرد. بهش گفت: مرتیکه مجبور شدم دو ساعت تموم گریۀ این دختره را گوش کنم، حالم بهم خورد. خب طبیعیه که نیکی این قدر ناراحت باشه. »
جان بولتون، در پاسخ به سئوالی دربارۀ تفاوت محبت و نفرت، گفت: «اینها هیچ فرقی با هم نداره. مهم اینه که ماموریت تو چی باشه. چقذه پول بدن!» او در بیان این که اصلا لبخند چیست، گفت: «هر وقت دونالد نیگام میکنه، من عینکم را میگیرم و نیشم را باز میکنم. به این میگن لبخند! اون هم خیلی خوشش مییاد، زود روش رو بر میگردونه!»
خبرنگار ما در این باره، با مایک پمپئو وزیر دفاع تماس گرفت و خودش را خبرنگار فاکس نیوز معرفی کرد و در جا پمپئو جیغ زد: «جیمی تویی؟ خیلی وقته با من تماس نگرفتی!» خبرنگار ما گفت: «نه من جیمی نیستم، من داداشش هستم، اون رفته هاوائی عشق و حال..!»
پمپئو در پاسخ به علت سخنان نیکی هیلی گفت: «خخخخخ! بابا ول کن! من بهش میگم دخترۀ کولی مو وز وزی! بعد رفت پیش ترامپ کلی چوقولی منو کرد. بعد میدونی چی شد؟ دونالد تماس گرفت: گفت مایکی خر! واسه چی سر به سر این دخترۀ کولی مو وزوزی میذاری… اَه حالم به هم خورد از گریههاش! خخخخخ! دونالد خیلی دوسم داره! همش بهم میگه مایکی خیکی یا مایکی خر! خیلی خوشم مییاد!»
او در پاسخ به سئوال خبرنگار ما دربارۀ نقطۀ تنفر، پاسخ داد: «من به داداشت گفته بودم به حرفهای نیکی گوش نکنه… همش از این شر و ورها میگه! یکی نیست بهش بگه: آخه دخترۀ کولی مو وزوزی! در تمام تاریخ آمریکا، در کاخ سفید، کنگره، حزب جمهوریخواه، حزب دموکرات، اصلا دو تا سیاستمدار بهم نشون بده که چشم دیدن همدیگه را داشته باشن. شاخص در این مملکت پوله! هر که پول بده، همون رئیسه! مثلا در همین حزب دموکرات، اگه ساندرز را بدی دست هیلاری کلینتون، ازش بیفتک درست میکنه و اگه برعکس، هیلاری را بدی دست ساندرز، بهش تجاوز به عنف میکنه! اگه هر دوتاشون را بدی دست بیل کلینتون، برعکس، از هیلاری بیفتک درست میکنه و به ساندرز تجاوز به عنف میکنه!»
خبرنگار ما دربارۀ وضعیت نفرت و محبت در حزب جمهوریخواه پرسید. پمپئو پاسخ داد: «ببین! میدونی چرا در حزب دموکرات اغلب طرفدار ممنوعیت حمل سلاح هستند؟ چون همه از هم میترسن و میخوان سلاح ممنوع بشه تا با خیال راحت با هم کار کنند. اما در حزب جمهوریخواه درست برعکسه! همه دوست دارن حمل سلاح آزاد باشه تا هر وقت دلشون خواست همدیگه را با تیر بزنن! محبت چند کیلوه؟ همین نیکسون بدبخت! جمهوریخواهها لوش دادن تا دموکراتها مادرش را به فنا بدن!»
او در پایان، از خبرنگار ما خواست از تماس مجدد با نیکی هیلی خودداری کند، چون او الان از حمام بیرون آمده و آرایش کرده و حتما هم میخواهد تماس تصویری باشد: «ببین! اگه تماس تصویری بده، تا صبح باید استفراغ کنی…خخخخخخخ!»
خبرنگار ما گفت: «راستی به من گفت با شامپو فرش داره سرش را میشوره..! یعنی چی..؟» پمپئو پاسخ داد:
«خب ده همین دیگه! چون موهاش وزوزیه، با شامپو فرش هم عمرا از هم باز بشه… پس من چی دارم بهت میگم..!؟»