انگلیس: ایران عامل حمله به دو نفتکش در دریای عمان است.

Estimated read time ۰ min read

وزیر امور خارجۀ انگلستان در مصاحبۀ مطبوعاتی اخیر خود اعلام کرد: شواهد غیر قابل انکاری در دست دارد که ایرانی‌ها در یورش به نفتکش‌های دریای عمان نقش داشته‌اند.

به گزارشِ خبرنگار خبرگزاری فکاهیِ ملانصرالدین، جرمی هانت، از پاسخ به پرسش خبرنگاران دربارۀ این شواهد طفره رفت، اما تاکید کرد که “خیلی شواهد داریم. اینقذه زیادن که نپرس!” سپس، لب زیرین خود را گاز گرفت و سرش را تکان داد و افزود: “وای! وای! وای! چقذه هم زیاد..!”

خبرنگار خبرگزاری ملانصرالدین، از او پرسید: «می‌شه یخته دربارۀ این شواهد برامون حرف بزنین. آخه هنوز که هیات تحقیقی تشکیل نشده…که!”

جرمی هانت پاسخ داد: «جناب ترامپ، این شواهد را یواشکی به من و ترزا می و بوریس جانسون نشان داد و زود قایم کرد. بعدش هم از ما خواهش کرد که شما را به آبروی مسیح، به کسی نگین!»

جرمی هانت در مصاحبۀ مطبوعاتی، تحت هیچ شرایطی حاضر به گفتن همان حرف اولِ شواهد نشد؛ اما هنگام خروج از سالن، برای خلاص شدن از دست خبرنگار ما که به او آویزان شده بود، آرام گفت: «حرف اولش برگزیته..! فهمیدی نفهم..! تو این آشفته بازار بدبختی و نداری، اگه گذاشتی کاسبی کنیم..!»

Loading

You May Also Like